SLA VOORSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 468 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Voorstraat. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2024 om 9:36 Verse en smaakvolle salade. Wel karig qua ingrediënten, klein stukje avocado. Lekker maar wel prijzig voor wat je krijgt.
29 mei 2024 om 6:35 Bowl was goed gevuld, maar eten was koud.
27 mei 2024 om 21:40 Ik had een warme curry bowl. Mijn eerste bestelling, omdat het concept mij lekker leek. Deze was echter koud. En de extra ingrediënten die ik had besteld zaten er niet bij. Ik aangegeven (kan je aanvinken), zonder koriander, maar dit zat er wel in.
26 mei 2024 om 17:13 Ik kreeg niet hetgeen ik besteld had.
3 mei 2024 om 21:28 Ik kreeg niet hetgeen ik besteld had.
27 apr 2024 om 17:10 Hoge kwaliteit, rijke goed gevulde salade en meestal snel bezorgd!
25 apr 2024 om 18:37 Super lekkere en goed gevulde salade!
25 apr 2024 om 9:53 Het eten kwam optijd aan en het was erg lekker
23 apr 2024 om 20:17 Het was héél erg lekker, óók lekker warm, goed voor herhaling!!
23 apr 2024 om 20:03 Lekker gegeten en het kwam precies op de aangegeven tijd aan.
7 apr 2024 om 18:21 Blij met een biologisch bezorgrestaurant. Bestelde Gado gado bowl. Jackfruit (rendang) was nieuw voor mij, vond het lekker. Wilde rijst, pompoen en spruit had gaarder gemogen. Verder gezonde smaakvolle maaltijd.
22 mrt 2024 om 21:20 Altijd heerlijk eten, maar bezorgtijd was echt te lang. Als de timer bijna op 0 stond werden er steeds weer 23 minuten bij gevoegd. Uiteindelijk na iets minder dan 2 uur mijn bestelling ontvangen…