SLA UTRECHT

SLA UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 270 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 7:51 Heerlijke, rijk gevulde salades, met verse ingrediënten. Echt goed.
7 sep 2022 om 9:51 Heerlijk eten en goeie hoeveelheid eten (bowl)
30 aug 2022 om 19:18 Erg lekker zoals altijd :)
26 aug 2022 om 12:35 Prima geregeld. Eten is heel lekker. Bezorgtijd prima en volgens afspraak. Bij de bestelling op de website moet je wel even opletten. je maakt snel een vergissing. en het geven van de fooi online, had ik niet op tijd gezien.
16 aug 2022 om 7:57 Super lekker! Een van de weinige die iets gezonds thuisbezorgen
12 aug 2022 om 21:37 They forgot to put boiled egg, which I had ordered and paid additionally for, in my salad
10 aug 2022 om 22:04 Geweldig, als altijd. Enig puntje is dat er wat minder dressing door de Spicy Tofurama mag. Advies om de dressing niet gemixt te bestellen.
5 aug 2022 om 19:32 Ik had de middle feast besteld. Écht een feestje hoor, zo zou ik elke dag wel willen eten. Heerlijke smaken, goede dressing. Dankjewel SLA, hoopgevend wat jullie hier neerzetten!
1 aug 2022 om 21:19 Heerlijk eten en hele goede service bij SLA!
31 jul 2022 om 20:48 The bread was stale
27 jul 2022 om 21:27 Super mediocre food, used to be so much better few months ago. Plus they changed their buns, sourdough buns were to die for, new ones are crappy.
20 jul 2022 om 16:09 Erg duur voor een (kleine) wrap. Was voorheen een stuk beter. Dit vulde totaal niet.