SLA UTRECHT

SLA UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 264 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 21:37 They forgot to put boiled egg, which I had ordered and paid additionally for, in my salad
10 aug 2022 om 22:04 Geweldig, als altijd. Enig puntje is dat er wat minder dressing door de Spicy Tofurama mag. Advies om de dressing niet gemixt te bestellen.
5 aug 2022 om 19:32 Ik had de middle feast besteld. Écht een feestje hoor, zo zou ik elke dag wel willen eten. Heerlijke smaken, goede dressing. Dankjewel SLA, hoopgevend wat jullie hier neerzetten!
1 aug 2022 om 21:19 Heerlijk eten en hele goede service bij SLA!
31 jul 2022 om 20:48 The bread was stale
27 jul 2022 om 21:27 Super mediocre food, used to be so much better few months ago. Plus they changed their buns, sourdough buns were to die for, new ones are crappy.
20 jul 2022 om 16:09 Erg duur voor een (kleine) wrap. Was voorheen een stuk beter. Dit vulde totaal niet.
11 jul 2022 om 9:20 Altijd lekker, alleen vandaag ipv de bestelde sla-basis de peulvruchten gekregen. Ook lekker maar niet wat ik besteld had
8 jul 2022 om 10:08 Top!
7 jul 2022 om 22:55 Prima. Lekker en gezond.
6 jul 2022 om 23:56 Wellicht een uitzondering, maar was niet best.
5 jul 2022 om 20:16 Lekker. Helaas geen echte kalamata olijven maar mocht de pret niet drukken.